Har ditt fordon behov av däcktjänst?


En av de mest uppenbara tecknen på att ditt fordon behöver däckservice är däckslitage. Du vill uppmärksamma hur dina däck bär – är ett eller flera däck nedslitna mer än de andra? Är den sliten mer på den ena sidan av däcket än den andra sidan? Det här är tecken på att det kan finnas problem med ditt upphängningssystem, justering eller till och med just underinflation. Våra tekniker har de senaste verktygen för att diagnostisera orsaken till ojämnt däckslitage.

Vi säljer och byter också Däck

Våra däckexperter hjälper dig att bestämma de bästa däcken för ditt fordon baserat på dina körmönster och specifika behov. Även om du inte är utrustad med slitage, är det viktigt att komma ihåg att däcken kommer att “torka rot” över en tidsperiod och det rekommenderas att byta däck var 6 år. På rapeedy kan du välja bland stora märken av däck som Michelin, Bridgestone, Dunlop, pirelli, Hankook och Falken, för att bara nämna några.

MichelinBK
Hankook_logo.svgBK
Pirelli-logoBK
Falken_TireBK
Bridgestone_logoBK

Fyra nya däck startar från :

4 000 Kr

Däck kampanj

185/65/14

inkl. montering & balansering, 1 års garanti
2 000 Kr

195/65/15

inkl. montering & balansering, 1 års garanti
2 000 Kr

205/55/16

inkl. montering & balansering, 1 års garanti
2 000 Kr
michelin_tires_watertown_tire_shop

Däckförvaring inkl. montering & balansering, 1 års garanti

1 000 Kr

Bei schienen der eisenbahn oder Ghostwriter-Hilfe straßenbahn wird die masterarbeit muster längenänderung durch temperaturänderung berücksichtigt, indem man schienenstöße einbaut.